top of page

Over mij

Hi! Ik ben Daniëlle!

Aangenaam en leuk dat je op mijn site kijkt. Ik kan me voorstellen dat je wat meer over mij wil weten. Dus ik stel me graag even voor. 

 

Na mijn studie Klinische Psychologie (WO) en Personeelsmanagement (HBO) ben ik aan de slag gegaan op het gebied van HR. Daar kon ik meteen mijn ei kwijt: het ondersteunen van mensen, om de beste versie van zichzelf te zijn. Ieder gesprek dat ik voerde, gaf de mogelijkheid om de medewerkers in hun kracht te zetten. 

Hoe? Door zonder oordeel te luisteren, te spiegelen en ze vooral ook serieus te nemen. Deze belangrijke feedback kreeg ik vaak gedurende mijn loopbaan. Belangrijk voor mij, en misschien ook wel voor jou.

 

Een paar jaar geleden kwam er verdriet op mijn pad. De stilgeboorte van onze dochter zette alles in een nieuw perspectief. Een periode van ongeloof en onwerkelijkheid volgde. 

 

Ondanks het oneindige verdriet, leerden we in ons gezin om bewuste keuzes te maken en in onze kracht te staan. Daar ben ik heel trots op en dankbaar voor. Deze ervaring heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar de kracht van (eigen) keuzes maken. Het leven zit vol gebeurtenissen en daarbij heb je altijd een keuze hoe daarmee om te gaan. Voor ons was het een bewuste keuze om goed voor onszelf en ons gezin te zorgen. Al was het alleen al omdat onze zoon iedere dag onze aandacht verdiende. 

 

De zoektocht naar de volgende stap in mijn carrière was ingezet. Ik ben een opleiding voor coachen op leefstijl (gericht op het maken van andere of gezonde keuzes) gaan volgen. Daar vond ik precies de elementen waar ik energie van krijg: begeleiden van mensen op het gebied van bewegen, voeding, balans tussen werk en privé, slaaproutines en overige zaken die deel uitmaken van onze dagelijkse patronen.

 

Om me hier volledig op te richten, heb ik mijn HR werk vaarwel gezegd. Een moeilijke keuze, maar uiteindelijk voelt het als een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt. En ik kan zeggen uit ervaring: de eerste stap is de moeilijkste. Daarna wordt het beter, geloof me!

 

Nu mag ik elke dag mensen begeleiden op het gebied van leefstijl. Helpen bij het maken van keuzes waar je je fitter, energieker en meer in balans bij voelt. Ik ben geen wonderdokter die kan toveren, maar ik loop compassievol naast jou, met de stappen die bij jou passen. Jij hebt de regie en bepaalt wat goed is voor jou. Zo oefenen we samen hoe het beter kan in jouw leven, totdat je er zelfstandig mee verder kunt.

 

Want ik weet zeker: als je kleine stapjes vooruit blijft nemen, kom je er gegarandeerd!

 

Nu dit lijkt me genoeg over mij en ben ik benieuwd naar jouw verhaal...

Danielle Schrauwers leefstijlcoach_edite

Daniëlle Schrauwers

Leefstijl coach

"Coaching hoeft geen moeilijk gedoe te zijn."

bottom of page