top of page

Samen stap voor stap vooruit

Hoe gaat het coachen dan in zijn werk?


Het kan een beetje vaag of onduidelijk lijken hoe coaching nou precies werkt. Maar ik ben juist groot fan van nuchterheid en duidelijkheid. Geen vage beloftes of onduidelijke afspraken. Daarom heb ik een concrete werkwijze en weet jij precies wat je kunt verwachten. Het zijn vier stappen. Loop je mee?

Leefstijlcoaching stap voor stap

Wat gaan we doen? 
 

Stap 1 Kennismaken

Natuurlijk moeten we elkaar eerst leren kennen. We gaan over jou praten: wie je bent, wat je graag anders zou willen en waarom je het lastig vindt om dit te bereiken. Natuurlijk mag je ook vragen aan mij stellen. Omdat ik dit een hele belangrijke stap vind, is dit gesprek (van ongeveer 45 minuten) gratis en vrijblijvend. Als het dan goed en vertrouwd voelt, dan nemen we samen de volgende stap. 
 

Stap 2 Intake

Nu wordt het tijd voor een eerste stap. We gaan samen praten over je wens en hulpvraag. En daar formuleren we dan een concreet doel bij. Dat is lekker duidelijk maar ook heel goed voor de motivatie, als je het een keertje lastig vindt. Weten waarvoor je het doet. Ook gaan we samen kijken naar het traject. Hoe vaak wil en kun je op gesprek komen? Wat vind jij belangrijk tijdens de gesprekken en hoe gaan we dat samen invullen? Dit intake gesprek duurt ongeveer 60 minuten en kost  € 60,-.

Stap 3 Ready, set, coach

Afhankelijk van jouw traject en doel kom je een aantal keer bij mij praten. Natuurlijk krijg je ook huiswerk mee om thuis aan de slag te gaan. Hoe vaak je bij mij komt, is voor iedereen verschillend. Hieronder een idee wat er mogelijk is. 

 

Coachsessies

1 coachsessie (90 min)                                                                      € 90,-

4 coachsessies (over een periode van ca. 2 maanden)                    € 315,-

6 coachsessies (over een periode van ca. 6 maanden)                    € 495,-

 

Stap 4 Evaluatie

Als je klaar bent en je doel hebt bereikt, dan doen we natuurlijk nog een afrondend gesprek. Hier bespreken we hoe je het vond om met mij samen te werken, hoe het allemaal is gegaan, wat jou geholpen heeft en vooral: hoe ga jij nu verder in je eentje. Een belangrijk gesprek dus! Het duurt 45 minuten en je hoeft hier niet voor te betalen. Rondje van de zaak. 

Wil je meer weten?

Neem dan contact op via email.

Dan geef ik antwoord op je vragen.

Leuk om van je te horen.

bottom of page